среда 17 јул 2024

Oбавештење  

Nove tezgde na pijaciОбавештавамо све заинтересоване да ће се лицитација за годишњи закуп пијачних тезги и места на зеленој пијаци у Књажевцу одржати у суботу 18.05.2024. године. са почетком у 08 часова.

Текст обавештења pdf icon

 

 


Oбавештење 

Обавештавамо све заинтересоване да ће се лицитација за годишњи закуп пијачних тезги и места на зеленој пијаци у Књажевцу одржати у суботу 20.05.2023. године. са почетком у 10 часова.

Текст обавештења pdf icon


Oбавештење   

Обавештавамо све заинтересоване да ће се лицитација за годишњи закуп пијачних тезги и места на зеленој пијаци у Књажевцу одржати у суботу 24.04.2021 и среду 28.04.2021. године.

Текст обавештења pdf icon


Наредба

Забрањује се продаја половне робе на бувљој пијаци и простору вашаришта, почев од 04.11.2020. године, услед погоршања епидемиолошке ситуације на територији општине Књажевац изазване вирусом Corona- Covid 19.

        Текст наредбе pdf icon


Oбавештење 

Зелена пијаца и пијаца за продају млачних производа у Књажевцу радиће у суботу 02.05.2020. године, са почетком од 6:30 до 13:30 часова, уз поштовање свих већ прописаних мера заштите.


Oбавештење o почетку рада пијаце

Јавно комунално предузеће ,,Стандард" Књажевац које управља пијацама, обавештава све грађане да на основу нових Одлука у вези са ублажавањем одредбених мера које је донела Влада Републике Србије, од среде 22.04.2020.године почињу са радом зелене пијаце на отвореном и затвореном. Продавци морају поштовати све мере заштите, користећи заштитне маске и рукавице. Такође, морају се поштовати све мере социјалне дистанце, као и то да продавци морају имати мање од 65 година. Млечна пијаца у Пијачној хали ће наставити са радом, али под контролом броја уласка људи у исту, уз поштовање свих мера. Радно време пијаца је од 07 до 13 часова. У данима (субота) када је на снази забрана кретања услед увођења полицијског часа пијаце неће радити.


Наредба

На основу Одлуке Владе Републике Србије о проглашењу болести Covid-19 изазване вирусом Corone ("Службени гласник РС", број 23/2020), Одлуке Владе Републике Србије о проглашењу ванредног стања на територији Републике Србије ("Службени гласник РС", број 29/2020), као и на основу Закључка Стручно оперативног тима општине Књажевац, број 217-22/2020-01 од 30.03.2020. године за предузимање превентивних и оперативних мера за заштиту од епидемије заразних болести, као мере за сузбијање или спречавање епидемије заразне болести Covid-19, директор предузећа ЈКП "Стандард" Књажевац на основу члана 69. Статута ЈКП "Стандард" Књажевац, издаје следећу:

Н А Р Е Д Б У

Затвара се зелена пијаца и пијаца за продају млечних производа у Књажевцу до даљег.

Више о томе можете прочитати на следећем линку.


Због појаве пандемије вируса Корона- Ковид 19 и проглашења ванредног стања на територији Републике Србије, а по препоруци Владе Републике Србије, директор ЈКП "Стандард" Књажевац на основу члана 69. Статута ЈКП "Стандард" Књажевац, издаје следећу Н А Р Е Д Б У: 

Текст обавештења pdf icon


Обавештавамо све заинтересоване да ће се лицитација за годишњи закуп пијачних тезги и места на зеленој пијаци у Књажевцу одржати у суботу 31.03.2018. године са почетком у 10 часова. 

Текст обавештења pdf icon


Обавештавамо све заинтересоване да ће се лицитација за годишњи закуп пијачних тезги и места на зеленој пијаци у Књажевцу одржати у суботу 28.03.2015. године са почетком у 10 часова. 

Текст обавештењаpdf icon


Због радова на изградњи и уређењу II фазе зелене пијаце, део зелене пијаце ће бити измештен на простору робне (бувље) пијаце.

Робна пијаца ће бити организована само у садашњем првом и другом реду робне пијаце (поред улице Бранка Радичевића).

Пијаца ће радити по новом распореду почев од 02.09.2015. године до завршетка радова (половине новембра).

Молимо све закупце за разумевање и подршку ради стварања још бољих услова за рад на зеленој пијаци.

Pijaca prva faza