петак 14 јун 2024

Позив грађанима да измире своја дуговања

Поштовани кориснициJKP Standard

У циљу ликвидности предузећа, ЈКП "Стандард" Књажевац обавештава све кориснике наших услуга да смо интензивирали наплату наших потраживања и да корисницима наших услуга који имају дуговање нудимо могућност отплате на рате путем репрограма, као и друге повољности (могућност отписа или умањења законске камате).

Позивамо све кориснике да искористе ову могућност и спрече принудну наплату и низ других могућности које у многоме повећавају трошкове извршења наплате.

Плаћање комуналних услуга може се извршити сваког радног дана и суботом на благајни ЈКП „Стандард“ Књажевац, у улици Капларовој бр. 8А у периоду од 06:30h – 14:00h, на шалтерима поште или других банака, као и безготовинским плаћањем електронским путем.

 Молимо да обавезе према ЈКП „Стандард" измирите у што је могуће краћем року. Унапред се захваљујемо корисницима и надамо се да ћемо све проблеме решити на обострана задовољства.

Све неопходне информације можете добити путем бесплатне телефонске линије 0800/ 019 - 009 и бројева телефона: 019/731-112, 019/731-238.

С поштовањем,
Јавно комунално предузеће „Стандард“ Књажевац