петак 19 април 2024

Обавештење о спровођењу дезинсекције на територији ОУ Књажевац

Dezinsekcija Обавештавамо грађане да ће у среду 19.07.2023. у периоду од 18-22 часа, агенција ДЕЗИН Књажевац и Сигурност– Еко Тим Београд, вршити систематску дезинсекцију- сузбијање комараца методом задимљавања са земље (као и методом запрашивања на местима која нису доступна) на територији града Књажевца. Третман ће бити спроведен средством КОНДОР (Биоцид- Инсектицид за сузбијање комараца, активна супстанца: Ламбда цихолатрин 0,8%).

Акцијом ће бити обухваћене следеће локације: простор градске депоније, дрвореди градских улица и паркова (ул. Књаза Милоша, Војводе Путника, 9-те бригаде, Капларова, 22.децембар, Миле Јулин, Парк Кула, приобаље, Спомен парк, Градски парк, Парк 88 стабала, Дрворед око Дома културе, Шеталиште Сврљишки Тимок, Џервиново насеље, Јевик, купалиште Бањица, простор око базена Бањица.
О наведеним акцијама биће обавештени МУП и представници локалне самоуправе. Молимо Вас да као меру предострожности обавестите пчеларе да у наведеном периоду своје кошнице држе затвореним и предузму мере заштите пчелињих друштава., као и грађане да у наведеном периоду не бораве на поменутим локацијама, нити изводе кућне љубимце.

ЈКП „Стандард“, Књажевац