Početak rekonstrukcije magistralnog cevovoda Sinji Vir - Jaz
Početak izgradnje nove upravne zgrade
Нова управна зграда
Duktilne cevi DN 500 mm za magistralni cevovod Sinji Vir- Jaz
Извориште "Сињи Вир"
Возила за извоз комуналног отпада
Уређење дивље депоније
Пумпна станица ЈАЗ
Централни парк
Градска пијаца у Књажевцу
Извориште "Језава" - некад
Извориште "Језава"- сада
Градска депонија- Луг
Источно гробље у Књажевцу
Извориште "Сињи Вир"
Производња цвећа
Резервоар на "Берчиновачком брду"
Пумпна станица "Језава"
Део возног парка предузећа
31/03/2020, 09:38
vesti-pijaca    Наредба На основу Одлуке Владе Републике Србије о проглашењу болести Covid-19 изазване вирусом Corone ("Службени гласник РС", број...
19/03/2020, 10:39
cistoca-obavestenja  У току је акција пролећног чишћења града. Овде можете преузети распоред постављања контејнера по улицама. Пролећна акција 2020....
17/01/2020, 06:08
iskljucenja-vodeОбавештавају се грађани општине Књажевац и корисници услуге снабдевања воде за пиће  да је због изузетно лоше хидролошке ситуације у нашој и суседним...

 

 

Наредба

На основу Одлуке Владе Републике Србије о проглашењу болести Covid-19 изазване вирусом Corone ("Службени гласник РС", број 23/2020), Одлуке Владе Републике Србије о проглашењу ванредног стања на територији Републике Србије ("Службени гласник РС", број 29/2020), као и на основу Закључка Стручно оперативног тима општине Књажевац, број 217-22/2020-01 од 30.03.2020. године за предузимање превентивних и оперативних мера за заштиту од епидемије заразних болести, као мере за сузбијање или спречавање епидемије заразне болести Covid-19, директор предузећа ЈКП "Стандард" Књажевац на основу члана 69. Статута ЈКП "Стандард" Књажевац, издаје следећу:

Н А Р Е Д Б У

Затвара се зелена пијаца и пијаца за продају млечних производа у Књажевцу до даљег.

Више о томе можете прочитати на следећем линку.   

 

Због појаве пандемије вируса Корона- Ковид 19 и проглашења ванредног стања на територији Републике Србије, а по препоруци Владе Републике Србије, директор ЈКП "Стандард" Књажевац на основу члана 69. Статута ЈКП "Стандард" Књажевац, издаје следећу Н А Р Е Д Б У: 

Текст обавештења pdf icon

 

Обавештавамо све заинтересоване да ће се лицитација за годишњи закуп пијачних тезги и места на зеленој пијаци у Књажевцу одржати у суботу 31.03.2018. године са почетком у 10 часова. 

Текст обавештења pdf icon

 

Због радова на изградњи и уређењу II фазе зелене пијаце, део зелене пијаце ће бити измештен на простору робне (бувље) пијаце.

Робна пијаца ће бити организована само у садашњем првом и другом реду робне пијаце (поред улице Бранка Радичевића).

Пијаца ће радити по новом распореду почев од 02.09.2015. године до завршетка радова (половине новембра).

Молимо све закупце за разумевање и подршку ради стварања још бољих услова за рад на зеленој пијаци.

Pijaca prva faza
 

  

Обавештавамо све заинтересоване да ће се лицитација за годишњи закуп пијачних тезги и места на зеленој пијаци у Књажевцу одржати у суботу 28.03.2015. године са почетком у 10 часова. 

Текст обавештењаpdf icon